Politici e elezioni, Voto libero e di partecipare attivamente alla democrazia, Voto per il cambiamento, On line referendum
Slovenske politične stranke

Odziv strank v slogu slovenske politične folklore

Slovenske politične stranke, SD 33%

Odziv strank v slogu slovenske politične folkloreV KPK poudarjajo, da so njihove odločitve glede Janše in Jankovića dokončne, v TRS pa strankama SDS in PS, ki sta podprli svoja predsednika, očitajo, da strankarsko neetično držo vsiljujejo državi in državljanom.

 

»Pričakovali smo odziv v stilu slovenske politične folklore, upali pa na odziv, ki bi kazal na spoštovanje neodvisnih nadzornih institucij, kar je značilno za delujoče demokracije,« so nam na Komisiji za preprečevanje korupcije (KPK) odvrnili na vprašanje, ali so v premoženjski aferi Janša-Janković pričakovali odziv obeh akterjev v slogu »nič nisva kriva«. Poudarili so tudi, da so v postopku nadzora nad premoženjskim stanjem predsednikov parlamentarnih strank vsem zavezancem omogočili vse postopkovne pravice, ki jim gredo po ustavi in zakonu. Premier Janez Janša je namreč zatrdl, da so mu bile te pravice kratene.

 

Avtor: Tatjana Pihlar

 

Preberite več: DNEVNIK (11. januar 2013)


Danda77 -
Bandiera cheno spam

ElectionsMeter non è responsabile per il contenuto del testo. Semper Si prega di fare riferimento all'autore. Ogni testo pubblicato sul ElectionsMeter dovrebbe includere nome originale dell'autore e il riferimento alla fonte originale. Gli utenti sono obbligati a seguire avviso di violazione del diritto d'autore. Si prega di leggere attentamente la politica del sito.

 
load menu