Politici e elezioni, Voto libero e di partecipare attivamente alla democrazia, Voto per il cambiamento, On line referendum
Slobodan Samardžić

Слободан Самарџић: Парламент да реагује јер влада ...

Slobodan Samardžić 62%

button ElectionsMeter.com

Слободан Самарџић: Парламент да реагује јер влада игнорише Уставни суд... игнорише Уставни суд

 

БЕОГРАД – Демократска странка Србије сматра да Скупштина Србије мора да реагује у тренутку када, како оцењује, „Влада Србије не одговара на захтеве Уставног суда Србије” у вези са уредбом о интегрисаном управљању прелазима, што води „правном хаосу и анархији”.

 


Шеф посланика ДСС Слободан Самарџић у Скупштини Србије је рекао да се у медијима могло прочитати да влада није одговорила на један захтев УСС, након што је ДСС поднела захтев за оцену уставности четири уредбе, међу којима је и она о прелазима, а да је истовремено на терену „дизала гранични прелаз унутар Србије,а била је свесна да крши Устав”.

 

Прочитајте више: ВИДОВДАН.ОРГ (11 децембар 2012)


barby -
Bandiera cheno spam

ElectionsMeter non è responsabile per il contenuto del testo. Semper Si prega di fare riferimento all'autore. Ogni testo pubblicato sul ElectionsMeter dovrebbe includere nome originale dell'autore e il riferimento alla fonte originale. Gli utenti sono obbligati a seguire avviso di violazione del diritto d'autore. Si prega di leggere attentamente la politica del sito.

Torna al sondaggio: > Serbia > Politici > Slobodan Samardžić
 
load menu