Politici e elezioni, Voto libero e di partecipare attivamente alla democrazia, Voto per il cambiamento, On line referendum
Nova srpska demokratija

Одржана Скупштина ОО Нове српске демократије - Никшић

Nova srpska demokratija 33%

 

Нова српска демократија охрабриће сваког Србина да се на предстојећем попису становништва изјасни да припада српском народу и православној вјери и да говори српским језиком. То је јуче саопштио лидер Нове Aндрија Мандић на изборној скупштини Општинског одбора те странке у Никшићу. Пред 445 делегата Мандић је саопштио да ће Срби без бојазни моћи да се изјасне на попису, јер иза њих, осим њихових предака, стоји Нова српска демократија. Указао је на велики значај пописа за Србе у Црној Гори.

- Ми, Срби свих ових година борили смо се против највећих војних сила и знали да подигнемо главу и свему се супротставимо, па ћемо на попису знати да се супротставимо и овој млитавој власти која се сама од себе урушава. Толико је криминала међу њима да су међусобно почели да се хапсе, па да би се једни спасили жртвују најбоље другове - нагласио је Мандић.     

...

 

 

17. 01. 2011.

Прочитајте вишеwww.nova.org.me

2011-07-11


amalia -
Bandiera cheno spam

ElectionsMeter non è responsabile per il contenuto del testo. Semper Si prega di fare riferimento all'autore. Ogni testo pubblicato sul ElectionsMeter dovrebbe includere nome originale dell'autore e il riferimento alla fonte originale. Gli utenti sono obbligati a seguire avviso di violazione del diritto d'autore. Si prega di leggere attentamente la politica del sito.

Torna al sondaggio: > Montenegro > Parti > Nova srpska demokratija
 
load menu