Politici e elezioni, Voto libero e di partecipare attivamente alla democrazia, Voto per il cambiamento, On line referendum
Nataša Mićić

Mićić: Politička hajka protiv LDP

Nataša Mićić 33%

button ElectionsMeter.com

Funkcioner Liberalno demokratske partije Nataša MićićBeograd - Funkcioner Liberalno demokratske partije Nataša Mićić izjavila je danas da su izjave i optužbe koje u javnost ma račun stranke iznosi funkcioner LDP Nenad Prokić stvar njegovog ličnog nezadovoljstva i nisu političke prirode, ali da jeste političke prirode hajka koja se protiv stranke vodi.

 

- Da je poslanička lista LDP osvojila 20 mandata i da je Prokić poslanik ne bismo o tome danas ni razgovarali. Nažalost Nenad Prokić je protiv svoje volje postao samo orudje onih koji žele da LDP da ućutkaju i sigurna sam da to nije bila njegova namera - rekla je Mićić Tanjugu.

 

Važne su dve činjenice, rekla je Mićić i navela da je prva ta što se negira uspeh i rezultat koji je LDP ostvario n majskim izborima. "jer smo jedini, uz SPS, ostvarili rast u broju glasova i mandata u odnosu na prethodne izbore".

 

Pročitajte više: Blic Online (01. 11. 2012.)


martina -
Bandiera cheno spam

ElectionsMeter non è responsabile per il contenuto del testo. Semper Si prega di fare riferimento all'autore. Ogni testo pubblicato sul ElectionsMeter dovrebbe includere nome originale dell'autore e il riferimento alla fonte originale. Gli utenti sono obbligati a seguire avviso di violazione del diritto d'autore. Si prega di leggere attentamente la politica del sito.

Torna al sondaggio: > Serbia > Politici > Nataša Mićić
 
load menu