Politici e elezioni, Voto libero e di partecipare attivamente alla democrazia, Voto per il cambiamento, On line referendum
Milan Zver

Evropski poslanec dr. Milan Zver pričenja s projektom ...

Milan Zver 50%

Evropski poslanec dr. Milan Zver pričenja s projektom ”Šah v slovenske šole”... ”Šah v slovenske šole”

 

V petek, 22. marca 2013 bo dr. Milan Zver v sklopu projekta ”Šah v slovenske šole” obiskal osnovno šolo Destrnik. V okviru tega projekta bo v naslednjih tednih v različnih slovenskih šolah podaril po 15 šahovskih garnitur, predaval in odigral šahovsko partijo z učenci po vsej Sloveniji.

 

Projekt podpira tudi nekdanji svetovni prvak in velemojster Garry Kasparov, ki je o dr. Zveru zapisal, da ima šah le z "ljudmi kot je dr. Milan Zver priložnost, da postane uspešen poklicni šport kot tudi nepogrešljiv del izobraževalnih sistemov v 21. stoletju."

 

Cilj projekta je približati šahovsko igro otrokom in tako spodbuditi njihov intelektualni in vrednostni razvoj. Skozi igro se otroci naučijo reševanja problemov in prepoznavanja vzorcev, taka. dejavnost pa tudi izboljšuje njihovo koncentracijo in matematično dojemanje.

 

Preberite več: milanzver.eu (19. Marec, 2013)


martina -
Bandiera cheno spam

ElectionsMeter non è responsabile per il contenuto del testo. Semper Si prega di fare riferimento all'autore. Ogni testo pubblicato sul ElectionsMeter dovrebbe includere nome originale dell'autore e il riferimento alla fonte originale. Gli utenti sono obbligati a seguire avviso di violazione del diritto d'autore. Si prega di leggere attentamente la politica del sito.

Torna al sondaggio: > Slovenia > Politici > Milan Zver
 
load menu