Politici e elezioni, Voto libero e di partecipare attivamente alla democrazia, Voto per il cambiamento, On line referendum
Jorgovanka Tabakovič

Od sutra nove novčanice sa potpisom Jorgovanke Tabaković

Jorgovanka Tabakovič 40%

button ElectionsMeter.com

Narodna banka Srbije će sutra pustiti u opticaj novčanice od 500 i 2.000 dinara sa delimično izmenjenim obeležjima, u skladu sa godišnjim programom izrade novčanica i kovanog novca

 

Ovim programom je za 2012. predviđena i izrada planirane količine novčanica apoena od 500 i 2.000 dinara radi zamene pohabanih, oštećenih i uništenih novčanica, kao i uspostavljanja optimalne apoenske strukture novčanica u opticaju, saopštila je NBS.

 

Na licu novčanica od 500 i 2.000 dinara nema izmena obeležja, a na naličju je izmenjena godina izdanja (2012) i potpis guvernera (Jorgovanka Tabaković), koji se kao deo obeležja definišu odlukama o izdavanju i osnovnim obeležjima novčanica i odlukm o puštanju u opticaj.

 

Z. Luković

 

Pročitajte više: Blic Online (06. 12. 2012.)


marta27 -
Bandiera cheno spam

ElectionsMeter non è responsabile per il contenuto del testo. Semper Si prega di fare riferimento all'autore. Ogni testo pubblicato sul ElectionsMeter dovrebbe includere nome originale dell'autore e il riferimento alla fonte originale. Gli utenti sono obbligati a seguire avviso di violazione del diritto d'autore. Si prega di leggere attentamente la politica del sito.

Torna al sondaggio: > Serbia > Politici > Jorgovanka Tabakovič
 
load menu