Politici e elezioni, Voto libero e di partecipare attivamente alla democrazia, Voto per il cambiamento, On line referendum
Igor Lukšič

Lukšič: Vlada ima potencial, a le, če ne bo nadaljevala ...

Igor Lukšič 75%

Igor Lukšič (Foto: Luka Cjuha)... neoliberalne politike

 

Ljubljana - Predsednik SD Igor Lukšič meni, da ni nujno, da predsednik stranke sodeluje v operativni politiki. V pogovoru za časnik Delo je tudi zanikal, da bi bila njegova odločitev, da ne sodeluje kot minister v vladi Alenke Bratušek, pragmatična. Vlada ima namreč potencial, a le če ne bo nadaljevala neoliberalne politike, je poudaril Lukšič.

 

Spremembe po kongresu

 

V SD, ki zadnje tedne vodi na lestvicah javnomnenjskih raziskav, so se spremembe po Lukšičevih besedah začele na lanskem kongresu stranke. "Kandidiral sem zato, da bi dal jasno sporočilo, da je treba v vrhovih strank nekaj spremeniti. Dok. er bomo imeli tam ljudi, ki vztrajajo več desetletij, to ne bo mogoče," je pojasnil.

 

Preberite več: DNEVNIK (8. april 2013)


Danda77 -
Bandiera cheno spam

ElectionsMeter non è responsabile per il contenuto del testo. Semper Si prega di fare riferimento all'autore. Ogni testo pubblicato sul ElectionsMeter dovrebbe includere nome originale dell'autore e il riferimento alla fonte originale. Gli utenti sono obbligati a seguire avviso di violazione del diritto d'autore. Si prega di leggere attentamente la politica del sito.

Torna al sondaggio: > Slovenia > Politici > Igor Lukšič
 
load menu