Politici e elezioni, Voto libero e di partecipare attivamente alla democrazia, Voto per il cambiamento, On line referendum
Igor Lukšič

Igor Lukšič in SD – seratorji par ekselenc ! Janković ...

Igor Lukšič 75%

... in PS nič manjši, Bratuškova pa bo ostala brez krila….

 

Sicer ne vem, s čim se zadeva Lukšič, ampak očitno se ga dobro prime. No, malo pa moraš biti tudi naravnega talenta, da v isti sapi haluciniraš in masturbiraš. Dokler je bil še Pahor predsednik SD, ki kljub statusu predsednika RS še ni izstopil iz stranke, se mi je sicer zelo pogosto aktiviralo debelo črevo, ampak zdaj ko je tam Lukšič….No, zdaj sem prepričan, da SD sploh nima več kaj iskati v parlamentu…..

 

Pa ne le zaradi Lukšiča, ampak tudi zaradi njega. S tem, ko je nekoč SD spremenil naziv iz ZLSD, je več kot očitno spremenil vse. Vse, kar ne bi smel….

 

In potem ti, v totalen posmeh sebi, stranki in vesoljni Sloveniji pride Lukšič pred kamero in prijavi :
” SD smo edina stranka, ki imamo etične in moralne no. me vgrajene že v temelje svojega delovanja…”

 

Preberite več: Don Marko M (22. februar 2013)


martina -
Bandiera cheno spam

ElectionsMeter non è responsabile per il contenuto del testo. Semper Si prega di fare riferimento all'autore. Ogni testo pubblicato sul ElectionsMeter dovrebbe includere nome originale dell'autore e il riferimento alla fonte originale. Gli utenti sono obbligati a seguire avviso di violazione del diritto d'autore. Si prega di leggere attentamente la politica del sito.

Torna al sondaggio: > Slovenia > Politici > Igor Lukšič
 
load menu