Politici e elezioni, Voto libero e di partecipare attivamente alla democrazia, Voto per il cambiamento, On line referendum
Gregor Virant

“Menil sem, da se je Gregor Virant uspel oddaljiti ...

Gregor Virant 50%

... od Janeza Šušteršiča”

 

Ko je Gregor Virant na začetku intervjuja, ki ga je pred dnevi dal enemu izmed časopisov, izjavil, da smo za pesimistične napovedi finančnih trgov krivi tudi sami, je bloger Vojko Starovič menil, da se je Gregor Virant uspel oddaljiti od svojega strankarskega kolega Janeza Šušteršiča in njegovega priklanjanja neoliberalnemu modelu, kot ga narekujejo tuji svetovalci.

 

Vendar se je v nadaljevanju pokazalo, da so v očeh Gregorja Viranta finančni trgi in ocenjevalne agencije, še vedno nekaj dobrega. V nadaljevanju pa se bloger razpiše še o posledicah, ki naj bi jih, za našo državo in skorj celoten svet, prinašal svetovni finančni sistem z apliciranim neoliberalnim modelom.

 

Preberite več: DRUGI SVET (10. apr 2013)


barby -
Bandiera cheno spam

ElectionsMeter non è responsabile per il contenuto del testo. Semper Si prega di fare riferimento all'autore. Ogni testo pubblicato sul ElectionsMeter dovrebbe includere nome originale dell'autore e il riferimento alla fonte originale. Gli utenti sono obbligati a seguire avviso di violazione del diritto d'autore. Si prega di leggere attentamente la politica del sito.

Torna al sondaggio: > Slovenia > Politici > Gregor Virant
 
load menu