Politici e elezioni, Voto libero e di partecipare attivamente alla democrazia, Voto per il cambiamento, On line referendum
Franc Bogovič

Bogovič: Predsednica vlade naj začne s konkretnimi ukrepi

Franc Bogovič 67%

Ljubljana – Predsednik SLS Franc Bogovič je ob ustanovni seji glavnega odbora SLS dejal, da računajo, da bo predsednica vlade Alenka Bratušek začela s konkretnimi ukrepi, da Slovenija pokaže in dokaže, da zna sama upravljati s svojo državo in bodo govorice o prihodu trojke nepotrebne. SLS pa bo tudi v prihodnje konstruktiven del slovenske politike.

 

Na današnji seji so sicer člani SLS oblikovali programske odbore, s katerimi želijo zelo jasno spremljati dogajanje v vladi in državi, je še pojasnil Bogovič.

 

Po njegovih besedah so podali tudi odziv na aktualne politične razmere v Sloveniji. “V tem delu smo še enkrat več dali jasen poziv predsednici vlade Alenki Bratušek, naj končno prične z ukrepanjem na področjih, za katera je dejala, da bo sledila tistemu, kar smo v prejˇnji vladi delali dobrega, gre pa predvsem za področje urejanja javnih financ,” je dodal predsednik SLS.

 

Preberite več: KRIZNOGLEDALO (4.4.2013)


Danda77 -
Bandiera cheno spam

ElectionsMeter non è responsabile per il contenuto del testo. Semper Si prega di fare riferimento all'autore. Ogni testo pubblicato sul ElectionsMeter dovrebbe includere nome originale dell'autore e il riferimento alla fonte originale. Gli utenti sono obbligati a seguire avviso di violazione del diritto d'autore. Si prega di leggere attentamente la politica del sito.

Torna al sondaggio: > Slovenia > Politici > Franc Bogovič
 
load menu