Politici e elezioni, Voto libero e di partecipare attivamente alla democrazia, Voto per il cambiamento, On line referendum
Franc Bogovič

Vodenje SLS prevzel Bogovič

Franc Bogovič 67%

Franc Bogovič je bil na kongresu SLS kot edini kandidat izvoljen za naslednika Radovana Žerjava. Zanj je glasovalo 147 delegatov, 5 pa jih je bilo proti. Bogovič je sicer ocenil, da je SLS odgovor na to, kar danes zahteva ljudstvo.

 

Na kongresu stranke SLS na Brdu pri Kranju so izvolili novega predsednika stranke. Za Franca Bogoviča, ki je bil edini kandidat, je glasovalo 147 delegatov, 5 pa jih je bilo proti.

 

Bogovič je po izvolitvi v nagovoru napovedal, da se bo držal korenin, iz katerih SLS izhaja. Ob tem je poudaril, da želijo stranko odpreti tudi navzven in na prihodnjih volitvah . Evropski parlament tudi dobiti poslanca iz svojih vrst, predvsem pa tudi stopiti v svet Evropske ljudske stranke na aktivnejši način.

 

Preberite več: 24ur.com (02.03.2013)


martina -
Bandiera cheno spam

ElectionsMeter non è responsabile per il contenuto del testo. Semper Si prega di fare riferimento all'autore. Ogni testo pubblicato sul ElectionsMeter dovrebbe includere nome originale dell'autore e il riferimento alla fonte originale. Gli utenti sono obbligati a seguire avviso di violazione del diritto d'autore. Si prega di leggere attentamente la politica del sito.

Torna al sondaggio: > Slovenia > Politici > Franc Bogovič
 
load menu