Politici e elezioni, Voto libero e di partecipare attivamente alla democrazia, Voto per il cambiamento, On line referendum
Convergència i Unió

CiU veu "guerra bruta"

Convergència i Unió 50%

button ElectionsMeter.com

 

La federació de Convergència i Unió (CiU) considera que la presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, ha de donar explicacions "després de les informacions que revelen el seu interès en perjudicar la federació".
 
Convergència i Unió denuncia "des de fa temps una estratègia de joc brut contra la federació". Això queda palès, diuen, "després de fer-se públics fragments de la conversa enregistrada al restaurant La Camarga".

"Alícia Sánchez-Camacho admet tenir interès en perjudicar CiU i assegura que compta amb un fiscal de confiança, aquesta sospita es pot confirmar", afegeixen.

...

 

 

27 de Juny de 2013.

Llegir més: politica.e-noticies.cat

2013-07-07


amalia -
Bandiera cheno spam

ElectionsMeter non è responsabile per il contenuto del testo. Semper Si prega di fare riferimento all'autore. Ogni testo pubblicato sul ElectionsMeter dovrebbe includere nome originale dell'autore e il riferimento alla fonte originale. Gli utenti sono obbligati a seguire avviso di violazione del diritto d'autore. Si prega di leggere attentamente la politica del sito.

Torna al sondaggio: > Spain > Parti > Convergència i Unió
 
load menu