Politici e elezioni, Voto libero e di partecipare attivamente alla democrazia, Voto per il cambiamento, On line referendum
ChristenUnie

ChristenUnie presenteert nota over misstanden op BES‎

ChristenUnie 25%

 

Nederland moet snel actie ondernemen om de problemen op Bonaire, Sint Eustatius en Saba op te lossen. Dit schrijft de ChristenUnie in de notitie ‘Een binnen Nederland aanvaardbaar Voorzieningenniveau. Een droom die werkelijkheid moet worden’.

Minister Piet Hein Donner van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties kreeg gisteren het eerste exemplaar van de nota over de toestand op Bonaire, Sint Eustatius en Saba uit handen van Tweede Kamerlid Cynthia Ortega-Martijn. In de notie schrijft Ortega-Martijn dat er ook op de BES-eilanden sprake is van een crisis. ‘Er is politiek leiderschap nodig zodat de boel niet zal escaleren’.

Beloften
Het Kamerlid Ortega-Martijn bezocht tijdens het zomerreces de eilanden om met eigen ogen de gevolgen van de staatkundige hervorming te zien. In de notitie geeft zij een overzicht van alles wat er op de eilanden mis is door de invoering van de Nederlandse wet- en regelgeving. Verder komt ze met aanbevelingen hoe de beloften aan de inwoners van Bonaire, Sint Eustatius en Saba alsnog kunnen worden nagekomen.

...

 

door Scarlet Windster

&n. sp;

 

23 september 2011

Lees het volledige artikel: www.rnw.nl

2011-09-23


amalia -
Bandiera cheno spam

ElectionsMeter non è responsabile per il contenuto del testo. Semper Si prega di fare riferimento all'autore. Ogni testo pubblicato sul ElectionsMeter dovrebbe includere nome originale dell'autore e il riferimento alla fonte originale. Gli utenti sono obbligati a seguire avviso di violazione del diritto d'autore. Si prega di leggere attentamente la politica del sito.

Torna al sondaggio: > Netherlands > Parti > ChristenUnie
 
load menu