Politici e elezioni, Voto libero e di partecipare attivamente alla democrazia, Voto per il cambiamento, On line referendum
Brian Mikkelsen

Brian Mikkelsen: Der må være plads til kedelige partiledere

Brian Mikkelsen 67%

button ElectionsMeter.com

 

Lars Barfoed er kedelig og ukarismatisk, men der må være en niche til den slags politikere, mener Brian Mikkelsen.

 

Den konservative gruppeformand Brian Mikkelsen har i årevis gået for at være ukuelig optimist. Men i dette interview begynder han lidt mod sædvane.

»Vi ligger simpelthen for ringe. Det er ikke godt nok. Det er den erkendelse, der må være«, siger den tidligere kulturminister og meget andet.

Med målinger, der nærmer sig spærregrænsen, er det tid til at se indad. De konservative har fået valgt et partiprogram, der er en plan klar. Men efter to år på partiformandsposten har Lars Barfoed til gode at slå igennem.

Eller som Mikkelsen udtrykker det:

»Lars Barfoed får mange tæsk. Men jeg tror på, at i den mudderkastningstid, som vi står over for ved kommunalvalget i 2013 og ved folketingsvalget i 2015, må der være en plads og niche til Lars Barfoed«.

...

 

 

. F kristian klarskov

22. dec. 2012

Læs mere: politiken.dk

2013-01-15


amalia -
Bandiera cheno spam

ElectionsMeter non è responsabile per il contenuto del testo. Semper Si prega di fare riferimento all'autore. Ogni testo pubblicato sul ElectionsMeter dovrebbe includere nome originale dell'autore e il riferimento alla fonte originale. Gli utenti sono obbligati a seguire avviso di violazione del diritto d'autore. Si prega di leggere attentamente la politica del sito.

Torna al sondaggio: > Denmark > Politici > Brian Mikkelsen
 
load menu