Politici e elezioni, Voto libero e di partecipare attivamente alla democrazia, Voto per il cambiamento, On line referendum
Aleksandar Vučić

Vučić u SB: Srbija traži pravdu

Aleksandar Vučić 36%

button ElectionsMeter.com

Aleksandar VučićAleksandar Vučić na sednici SB UN o Haškom tribunalu: Pravo mora da važi za sve narode jednako, a ovaj sud se time nije rukovodio. Ko je odgovoran za smrt svih ovih ljudi?

 

ZA moju zemlju, za Srbiju, ovo nije obična sednica. Ovo je prilika da kažemo, jasno i otvoreno, da međunarodno pravo mora da važi za sve podjednako, a ne za neke narode više, a druge manje. Pravo i pravda za Srbiju su ispred politike. Smatramo da pravo i pravda nisu uvek bili ključni principi kojima se rukovodio Haški tribunal.

 

To je u sredu, na sednici Saveta bezbednosti UN u Njujorku, poručio Aleksandar Vučić, prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar odbrane. On je rekao da je vera Srbije u međunarodnu pravdu doživela n. jteži mogući udarac zbog sramnih oslobađajućih presuda Anti Gotovini i Mladenu Markaču:

 

Pročitajte više: Novosti.rs (05. decembar 2012.)


martina -
Bandiera cheno spam

ElectionsMeter non è responsabile per il contenuto del testo. Semper Si prega di fare riferimento all'autore. Ogni testo pubblicato sul ElectionsMeter dovrebbe includere nome originale dell'autore e il riferimento alla fonte originale. Gli utenti sono obbligati a seguire avviso di violazione del diritto d'autore. Si prega di leggere attentamente la politica del sito.

Torna al sondaggio: > Serbia > Politici > Aleksandar Vučić
 
load menu